Beatlemania 1967

Beatlemania 1967

I 1967 utga The Beatles albumet Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band, også kalt hippienes bibel. Albumet er blitt kåret til tidenes beste, og regnes også som det mest innflytelsesrike albumet i rockens historie. Oppfølgeren Magical Mystery Tour ble også utgitt dette året, og inneholder låter i samme sjanger som på Sgt. Pepper.

Sangene fra disse to platene ble aldri fremført live av The Beatles, men nå 50 år senere presenteres alle låtene live i et forrykende show med noen et av verdens mest anerkjente Beatles-tolkere. Tor Henning Olsen og Det Betales har gjort tribute til The Beatles i over 40 år, og de har spilt mer enn 70 ganger på The Cavern Club i Liverpool. De har turnert med legenden Tony Sheridan og Alan Williams (ex. Beatles´ manager) Med seg på scenen har de vokalistene Håvard Gryting, og Pål Rake.

Publikum kan forvente et fartsfylt og fargerikt show med masse energi, entusiasme, musikalitet, humor og muligheten til å gjenoppleve noe av magien som fantes rundt The Beatles og deres musikk! Vi får høre låter som bl.a. All you need is love, When I’m 64, With a little help from my friends, Lucy in the sky with diamonds, Penny Lane.

DET BETALES
Bandet har gjort tribute til The Beatles i over 40 år ! De har spilt mer enn 70 konserter på legendariske Cavern Club i Liverpool.
Alan Williams ( ex. Beatles manager) uttalte begeistret : «Det Betales is the best Beatles Tribute Band In The World»

TOR HENNING OLSEN
Tor er Beatles sjefen over alle Beatles sjefer, og har drevet bandet Det Betales i over 40 år. Han blir omtalt som en troverdig og entusiastisk artist, proppfull av energi. Det oppleves til fulle når Tor fremfører låter som I am the walrus, Strawberry fields og A day in the life.

HÅVARD GRYTING
Håvard er kjent fra «The Voice», og som korist i «The show must go on», med Åge Sten Nilsen, og han har takket nei til å synge med selveste Paul McCartney under fredspriskonserten i Oslo for noen år siden. I Beatlemania 1967 fremfører Håvard bl.a. She’s leaving home, Fool on the hill og Your mother should know.

PÅL RAKE
Pål er kjent fra «The Voice» på tv i 2013, og han har de siste årene jobbet med de fremste nasjonale og internasjonale utøverne i musikkbransjen. I forestillingen vil man oppleve Pål synge låter som Sgt. Pepper, Hello Goodbye og Magical Mystery Tour.

Varighet: ca 2 timer ( inkl pause )

Telefonbestilling: 815 33 133

Bestilling/gruppebestilling:
billetter@chatnoir.no

Forestillingsfakta

Konsert

Showstart: 4 mai 2018

Showslutt: 5 mai 2018

Billetter:

Billettpris: kr 495,- inkl. avgift

Med: Det Betales Tor Henning Olsen Håvard Gryting Pål Rake

Spilletid: 2 timer inkl. pause

Produsent: Det Betales