Daniel Sloss – X

Daniel Sloss – X

Komediestjernen Daniel Sloss legger ut på Europaturné, med sitt nyeste stand-up-show, «Daniel Sloss: X». 2. oktober tar han turen til Chat Noir.

Skottlands anerkjente og prisbelønte Daniel Sloss har raskt blitt en av de store internasjonale stand-up-komikerne etter å ha turnert med over 150 shows i over 28 land verden rundt. Han har opptrådd på ‘Conan’ hele 8 ganger, hatt 11 utsolgte shows på Edinburg Fringes (hvor han har vært en av de mest vellykkede de siste 9 årene), 9 utsolgte showes på Londons West End, og i tillegg hatt 3 fenomenalt vellykkede shows på off-Broadway i New York. Daniel har også opptrådd på en rekke radio- og Tv-programmer som Comedy Centrals ‘Roast Battles’ og ‘Drunk History’, ‘Sunday Night at the Palladium’, ‘Late Late Show with Craig Ferguson’. Han var bare 22 år gammel da han skrev, finansierte, regisserte, og medvirket i online-serien ‘M.U.F.F’, og gav en ‘Tedx Talk’ som nå har godt over 600.000 visninger. Hans stand-up-klipp har over 5 millioner visninger, og han har spilt inn 2 komediespesialer, ‘DARK’ og ‘Jigsaw’, for Netflix som kommer i 2018. Han er nå bare 27 år gammel, men når han nå reiser ut på Europaturné blir dette likevel hans tiende soloshow.

«Daniel Sloss er kjent for sin brutalt ærlige komedie, og showet ‘So’ ble beryktet for å få par til å slå opp! Så det blir spennende å se om alle par holder sammen etter showene i Oslo og Stavanger i oktober», sier Sindre Pernell Nordby fra arrangøren A Comic Soul.

I august 2008, bare 17 år gammel, ble Daniel en av de yngste finalistene noensinne i Storbritannias fremste komediekonkurranse ‘So You Think You’re Funny?’, i tillegg til å gjennomføre et dobbeltshow, ‘Life in 2D’, på sin første Edinburg Fringe. Siden da har han opptrådd på Edinburgh Fringe hvert år – og solgt ut hvert eneste show. I 2009 ble han den yngste noensinne til å selge ut det prestisjefylte Soho Theatre og West End i London med sin første timeslange komediespesial, ‘Teenage Kicks’. I etterkant har han sluppet en rekke komediespesialer og turnert over hele verden med turneer på over 50 shows, blant annet i Europa og Australasia.

I februar 2016 opptrådde Daniel Sloss med sin komediespesial, ‘Daniel Sloss: DARK’, off-Broadway på Soho Playhouse, noe som førte til at han kom på forsiden av prestisjetunge New York Times i kulturseksjonen. Dette året gjorden han også sin debut på den legendariske komedieklubben, ‘Comedy Cellar’ (som ble berømt på grunn av Louis CKog regelmessige ‘drop ins’ av blant annet Dave Chapelle og Kevin Hart). Dette året hadde også oppfølgeren til DARK, ‘Daniel Sloss: So?’ premiere, og denne ble sett av over 11.500 mennesker på Edinburgh’s Fringe.

Showet ‘So?’ har blitt noe beryktet ved at Daniels morsomme, men brutalt ærlige disseksjon av relasjoner, og løgnene vi alle forteller oss selv for å spare vår frykt for å være alene, har direkte medført at flere par bevisst har gått fra hverandre. Dette fant Daniel ut da folk begynte å tweete ham om det, og det har nå blitt hans avslutning på showet. På det tidspunktet denne pressemeldingen ble utstedt, har Daniel blitt varslet om at So? har trigget flere diskusjoner på vei hjem, noe som har ført til 500 samlivsbrudd, 4 kansellerte forlovelser og 2 skilsmisser.

I oktober er Daniel Sloss tilbake med sitt nyeste stand-up-show ‘Daniel Sloss: X’, og han oppterer på Chat Noir, Oslo 2. oktober og Hall Toll, Stavanger 3. oktober. Billetter i salg fra 11. juni!

Telefonbestilling: 815 33 133

Bestilling/gruppebestilling:
billetter@chatnoir.no

Forestillingsfakta

Stand Up

Showstart: 2 okt 2018

Showslutt: 2 okt 2018

Billetter:

Billettpris: kr 325,- inkl avgift

Med: Daniel Sloss

Spilletid: 1 time og 30 minutter uten pause

Produsent: A Comic Soul