Iliza Live! NB! Forestillingen flyttes fra tirsdag 10. april til fredag 27. april kl. 19.30!

Iliza Live! NB! Forestillingen flyttes fra tirsdag 10. april til fredag 27. april kl. 19.30!

liza Shlesinger sitt show på Chat Noir tirsdag 10. april kl. 19.30 flyttes på grunn av en pågående filminnspilling. Ny dato er fredag 27. april 2018 kl. 19.30. Kjøpte billetter er fortsatt gyldig og du trenger ikke foreta deg noe som helst. Dersom ny dato ikke skulle passe kan du refundere billettene på utsalgsstedet. Fristen for dette er tirsdag 27. mars 2018. Vi beklager dette, og ulempene dette måtte medføre.

Iliza Shlesinger er klar med sitt nye stand-up show ”Iliza Live”, og for første gang tar hun turen til Oslo og Norge!

Iliza Shlesinger er klar med sitt nye stand-up show ”Iliza Live”, og for første gang tar hun turen til Oslo og Norge! Den 34 år gamle komikeren vokste opp i Texas, studerte film på college i Boston og flyttet deretter til Los Angeles. For ni år siden – da hun bare var 25 år gammel – var hun ikke bare den yngste komikeren noensinne til å vinne NBC-konkurransen ”Last Comic Standing”, men også den første kvinnen.

Shlesingers komedie er alltid aktuell med sosiale kommentarer, politikk, populærkultur og feminisme som gjennomgående temaer, men også fysisk. Hun bruker hele scenen, poserer, danser, og hun blir ofte karakterene i sine egne vitser. Hun er også en mester på observasjonskomedie.

  • ”What you see is what you get.” Den Iliza du ser på scenen er en forlengelse av meg selv i det virkelige liv, sier Iliza Shlesinger.

Iliza er en populær gjest på ulike talkshows som ”The Tonight Show with Jimmy Fallon”, “The Late Late Show with James Corden.” og ”The Today Show”

Nå i november lanserer hun sin første bok ”Girl Logic: The Genius and the Absurdity”, som er en samling av veldig morsomme essays om observasjoner av en selvsikker kvinnes holdning til vennskap, singellivet og relasjoner. Iliza Shlesinger har også tre komediespesialer på Netflix: ”Freezing Hot”, ”Confirmed Kills” og ”War Paint”.

Iliza Shlesinger opptrer på Chat Noir 10. april 2018 og Billettene er i salg fra 6. november 10:00 på Ticketmaster.no

Iliza Shlesinger på ”The Late Late Show with James Corden”: https://www.youtube.com/watch?v=2f5KAAG8HIE

Telefonbestilling: 815 33 133

Bestilling/gruppebestilling:
billetter@chatnoir.no

Forestillingsfakta

Stand Up

Showstart: 27 apr 2018

Showslutt: 27 apr 2018

Billetter:

Billetter kr 375,- inkl. avgift

Produsent: A Comic Soul