Komiker Russell Kane tilbake til Norge!

Komiker Russell Kane tilbake til Norge!

Den prisbelønte komikeren, programlederen, skuespilleren, forfatteren og manusforfatteren Russell Kane kommer tilbake til Norge, og opptrer på Chat Noir 18. september med sitt nyeste stand-up-show.

Russell Kane er nok best kjent for sin programlederjobb på BBC3’s Live At The Electric, og en rekke opptredener på BBC1’s Live At ApolloBBC3’s Unzipped, ITV2’s Celebrity Juice og I’m A Celebrity Get Me Out of Here! Now! Nylig reiste Russell jorden rundt med flere YouTube-stjerner for å spille inn det nye overlevelsesprogrammet Stupid Man, Smart Phone.

«Russell Kane er nok et kjent ansikt for mange nordmenn da han har opptrådd en rekke ganger på ærverdige Live At Apollo. Han er virkelig på vei til å bli en av de største britiske komikerne, og kommer snart til å være på høyde med kjente navn som Michael McIntyre. Sist solgte han ut Latter så vi anbefaler fans å være raske med å ta kontakt med billettkontoret.», sier Sindre Pernell Nordby fra arrangøren A Comic Soul.

Hele fire ganger har Russell Kane blitt nominert for den prestisjefylte Edinburgh Comedy Awards, før han vant prisen for Best Show i 2010. Han skrev deretter historie da han som første komiker noensinne vant Edinburgh Award og Melbourne Comedy Festival’s Barry Award på ett år. Russell Peters er kjent for sine kritikerroste turneer som har solgt ut verden over, og han er nå tilbake med et splitter nytt show på Chat Noir 18. september.

“Extremely funny”★★★★ Evening Standard

«One of the quickest, most stimulating stand-ups in the land”★★★★The Times

«…at the top of his game» The Guardian

 

Telefonbestilling: 815 33 133

Bestilling/gruppebestilling:
billetter@chatnoir.no

Forestillingsfakta

Stand Up

Showstart: 18 sep 2018

Showslutt: 18 sep 2018

Billetter:

Billettpris: kr 350,- inkl. avgift

Med: Russell Kane

Spilletid: 1 time og 20 minutter uten pause

Produsent: A Comic Soul