Min dans med strenger – en gitarforestilling av og med Frode Alnæs

Min dans med strenger – en gitarforestilling av og med Frode Alnæs

3. februar 2018 har Frode Alnæs urpremiere på sin nye soloforestilling ”Min dans med strenger”. En konsertforestilling om Frodes liv med gitaren. Dette blir personlig og underholdende reise – med historier hentet fra eget liv. Gitaren og gitarister vil bli hyllet og herset med i forestillingen. Og vokalisten er naturligvis den store fienden!

”Min dans med strenger” handler om gitaren som venn, trøst, gledesspreder, reisefølge og kunstnerisk uttrykk. Dette handler om et livslangt vennskap med instrumentet som trøstet da håret falt av som 11-åring, om det å være annerledes, til det å slå igjennom som musiker og å bli en kjent gitarist, artist og komponist.

Frode har mye på hjertet i ”Min dans med strenger”. Han ønsker å fortelle historier som rører oss, historier han brenner for, historier vi kjenner oss igjen i – og som får oss til å humre eller hyle av latter. Og det vil bli mange store musikalske øyeblikk.

Frode Alnæs regnes som en av Norges beste gitarister. Gjennom snart 35 år som profesjonell musiker er han blitt feiret som en suksessfull artist, låtskriver og humorist. Frode er den ulitmate entertainer, og han evner å fjerne avstanden mellom scene og sal. Han har gjort det meste – og spilt med de fleste. Han har besøkt hver krik og krok av landet, opplevd oppturer og nedturer, og suksesser i inn- og utland de fleste bare kan drømme om. Nå gleder han seg til å gjøre det han er best på; å spille på mange strenger samtidig – og å dele artige betraktninger, opplevelser og fantastisk musikk med sitt publikum!

Frode er allerede i gang med å teste ut ideer på spillejobber og events, og arrangører, publikum og bransjen generelt har vist stor interesse og entusiasme for forestillingen.

Frode er musikalsk ansvarlig og innehar alle roller (gitar, sang, historieforteller, dans!). Ivar Tindberg har regi på forestillingen som produseres av Frog Music AS.

Varighet forestilling: Cirka 75 minutter uten pause.

Telefonbestilling: 815 33 133

Bestilling/gruppebestilling:
billetter@chatnoir.no

Forestillingsfakta

Konsertforestilling

Showstart: 11 mar 2018

Showslutt: 11 mar 2018

Billetter:

Billettpris: kr 390,- inkl avgift

Med: Frode Alnæs

Spilletid: 1 time og 15 minutter uten pause

Produsent: Frog Music AS