Nour El Refai til Chat Noir

Nour El Refai til Chat Noir

I løpet av våren 2016 har Nour turnert med ͚»En Komisk Depression͛» der hun spilte for utsolgte hus rundt i Sverige og det svenske publikummet fikk oppleve og lære om flere sider av Nour. Showet tar tilhørerne gjennom El Refais oppvekst, utvikling og karriere. Her bryter hun ned og legemliggjør strukturelle og sosiale problemer på en enkel, humoristisk, men samtidig alvorlig måte.

«Det kan vara det mest sömlösa det här landet har sett i den vägen, det befinner sig högt där uppe bland det mest ståuppbegåvade i stort.» – DN

I»En Komisk Depression͛» skinner Nour ved å vise en helt lysende treffsikkerhet og timing i komikken og historiefortellingen. Hun tar opp ulike tema med høy gjenkjennelsesfaktor som gjør at publikum føler både glede og angst, og leder dem gjennom sine egne erfaringer og følelser i en nesten umerkelig måte. Nour tar opp både sitt private liv og den private delen av sitt offentlige liv, oppturer og nedturer i sin karriere og hvordan hun takler dem. Alt på en humoristisk og ærlig måte.

«Nour El Refai berör verkligen på djupet i sin berättelse om vuxenvärldens svek, om ensamhet och utanförskap.»–Skånska Dagbladet͚

«En Komisk Depression͛» dukket opp under en av Nours mørkeste depresjoner, en periode da moren flyttet til Dubai, det brøt ut krig i verden, og hun prøvde å finne både kortsiktige og langsiktige lykke og mening med livet.

Telefonbestilling: 815 33 133

Bestilling/gruppebestilling:
billetter@chatnoir.no

Forestillingsfakta

Humor

Showstart: 7 apr 2017

Showslutt: 7 apr 2017

Billetter:

Billettpris: kr 345,- inkl. avgift

Med: Nour El Refai

Produsent: A Comic Soul