Sturla Berg-Johansen: #denfølelsen

Sturla Berg-Johansen: #denfølelsen

Gjør deg klar for et feelgoodshow der Sturla Berg-Johansen tar oss med på sine villeste eventyr i voksen alder, uten sentralstimulerende midler.

I hans nye show, #denfølelsen, får du bli med på en uforglemmelig reise jorden rundt, i møte med alle menneskene han treffer på sin vei.
Sturla Berg-Johansen stiller spørsmålstegn ved kulturer, undrer seg over hva folk mener og hvordan de tenker, misliker noen og beundrer flere, og spiser mer enn gjerne opp maten deres. Et intenst og spennende show. Til tider hysterisk morsomt, og balansert med musikalske godbiter fra pianist Torbjørn Kvamme og humoristiske sanginnslag. Like elegant som Sturla har loset gjester og deltakere gjennom utallige TV-program – like elegant tar han publikum med på en reise du ikke trodde var mulig.

Sturla fylte nylig 50 år. I det spesielle møtet han har med alderen og alt den innebærer, gjør han seg noen tanker om livet. Han er befriende frekk, og når showet er over vil du kanskje sitte igjen med #denfølelsen – når du har ledd så tårene triller av ting du egentlig ikke burde le av.

Telefonbestilling: 815 33 133

Bestilling/gruppebestilling:
billetter@chatnoir.no

Forestillingsfakta

Humorforestilling

Showstart: 28 apr 2018

Showslutt: 28 apr 2018

Billetter:

Billettpris:

Kategori 1: kr 350,- inkl. avgift
Kategori 2: kr 315,- inkl. avgift

Med: Sturla Berg-Johansen Torbjørn Kvamme (piano)

Spilletid: 1 time og 15 minutter uten pause

Produsent: Teatro AS