SwingCompaniet m/Carl-Henrik Kværne Nilsen, Merethe Angel, Joseph Angyal og Fine Blend

SwingCompaniet m/Carl-Henrik Kværne Nilsen, Merethe Angel, Joseph Angyal og Fine Blend

SwingCompagniet

SwingCompagniet ble etablert høsten 2016. Orkesteret spiller variert og svingende underholdningsmusikk fra forskjellige tidsepoker. Orkesteret beveger seg i det musikalske landskapet mellom svingende dixieland og storband musikk, ispedd blues og latinamerikanske rytmer. SwingCompagniet har på kort tid blitt meget populært i Drammensområdet og har med sitt repertoar nådd et bredt publikum.  Orkesteret har det siste året blant annet spilt på Union Scene, Unique (lørdagsjazzen),  Lancelot (Asker Jazzklubb), Håndverkeren,  Sjømannskirken i Calahonda (Spania) og diverse julekonserter. I januar 2018 arrangerte orkesteret Nyttårskonsert i Lier, sammen med Lier Kulturscene. Våren 2018 spiller orkesteret blant på Drammen Teater, Foajekonsert og på Chat Noir. Oslo. Konsertene har vært godt besøkt. Orkesteret har 11 medlemmer, og alle har lang erfaring innenfor ulike musikksjangere og medvirker på ulike musikkarenaer.  Orkesteret består av: Randi Gunhildstad vokal, Tom Nilsen altsaksofon og klarinett, Dagfinn Berge tenorsaksofon og klarinett, Trond Anderssen barytonsaksofon, klarinett og bassklarinett, Yngve Greni trompet og flygelhorn, Øyvind Hauger trompet og flygelhorn, Sven Arne Trolsrud trombone, Raymond Enersen gitar, Kari Bergaplass piano, Sverre With kontrabass og el-bass, Ingar Andresen trommer.

Carl-Henrik Kværne Nilsen

Carl-Henrik Kværne Nilsen har profilert seg som en typisk crooner, og vandrer i de kunstneriske fotsporene etter artister som blant annet Frank Sinatra. Carl-Henrik passer perfekt sammen med SwingCompaniet, og vi kan love et skikkelig trøkk fra scenen.

Merethe Angel

Merethe Angel er ei Drammensjente. Hun vokste opp i en musikerfamilie, hvor jazzen stod svært sentralt. Merethe sang gospel i mange år, men har den senere tid medvirket ved ulike arrangement og hatt mange forskjellige oppdrag. Hun liker å synge melodier med et visst jazzpreg.

Joseph Angyal

Joseph har studier i musikk både i Ungarn og Norge. Han er musiker, komponist, kapellmester og musikalsk leder for Brageteateret i Buskerud. Han har opp gjennom årene spilt i ulike sammenhenger og i mange forskjellige grupper og ulike sjangere. Joseph er en multi – instrumentalist og spiller fløyte, saksofoner og fiolin sammen med oss i kveld. I tillegg spiller han blant annet cello, panfløyte og blokkfløyte for å nevne noen flere instrumenter. Livet til Joseph er fylt av musikk.

Eller vi kan si: Joseph er MUSIKK            

Fine Blend

Navnet Fine Blend spiller på fin blanding av sanger og sangere, stilarter og stemninger. Vi er en amatørgruppe, men jobber for at resultatet skal låte proft og for at publikum skal få en virkelig god opplevelse med fin musikk ispedd humor og feelgood. Gruppen består av erfarne korsangere fra Drammen og Lier, med fartstid fra blant andre Oslo Gospel Choir, Oslo Filharmoniske Kor, Solistkoret, Bragernes Solistensemble, Lier Kammerkor, Apollon, Stavanger Gospelkor og amerikanske barbershop-grupper.

Vi blander mange sjangre, og er innom både jazz, pop, viser og klassisk. Vi har sanger av blant andre Lillebjørn Nilsen, Billy Joel, Errol Gardener, Beatles, De Lillos, Alf Prøysen, Bob Dylan, Michael Buble og James Taylor – altså utpreget variert. Forbildene er grupper som svenske Real Group, britiske Kings Singers og Swingle Singers. Vi finner sanger vi liker – og der tekst, melodi og arrangementer berører og beveger oss. Vi tenker at hvis vi selv syns en sang er fin, liker publikum det også.

Fine Blend er:

  • Margrethe Heltzer Andersen 1.sopran
  • Lillian Eilertsen 2.sopran
  • Claire Lindkjølen 1.alt
  • Camilla Borgersen 2.alt
  • Per Roar Ekeland 1.tenor
  • Are Ølberg 2.tenor
  • Geir Rolvsnes 1.bass
  • Ole Strøm 2.bass

Attic

Ingrid Schade, Camilla og Susanne Ulven Børsum, Vilje Sunniva Hansen Rand, Vivi Skalleberg, Karina Morken.

Koreograf: Wenche Brun

Telefonbestilling: 815 33 133

Bestilling/gruppebestilling:
billetter@chatnoir.no

Forestillingsfakta

Crooner og Jazz

Showstart: 3 mai 2018

Showslutt: 3 mai 2018

Billetter:

Billettpris:

Ordinær pris: kr 375,- inkl. avgift

Gruppepris: kr 225,- inkl avgift

Med: SwingCompaniet Carl-Henrik Kværne Nilsen Merethe Angel Joseph Angyal Fine Blend

Spilletid: 2 timer inkl. pause

Produsent: SwingCompaniet