The Show Must Go On X m/Åge Sten Nilsen – Avslutningsparty på Chat Noir

The Show Must Go On X m/Åge Sten Nilsen – Avslutningsparty på Chat Noir

AVSLUTNINGSPARTY! Etter over 10 år på veien med Queen-hyllesten «The Show Must Go On» avslutter Åge Sten Nilsen denne eventyrlige suksessen med en storslått fest på Chat Noir!

Etter 10 år med spektakulære show til hyllest av den britiske super-gruppen ”Queen”, vil nå Norges beste rockeentertainer sette endelig punktum med en helaftens jubileumsforestilling på Chat Noir. Siden starten har ulike versjoner av «The Show Must Go On» blitt sett av over 400.000 mennesker rundt i Norge. Dette er avslutningen!

Åge har fortsatt med seg det samme fantastiske bandet og krydrer som vanlig showet med dansere, statister og spesialeffekter. Det loves et minnerikt show ut fra den musikalske skattekisten til Queen og Freddie Mercury. Det blir gjenhør med mange av de store klassikerne vi har hørt før. Men halvparten av showet består av ”nye” låter som aldri før er fremført på scenen av Åge & co. Herunder biter fra gruppens aller første utgivelser samt rørende versjoner av låter fra gruppens siste album, «Made in Heaven», som først ble utgitt etter Freddie Mercurys død.

Dørene åpner 30 minutter før konssertstart.

Telefonbestilling: 815 33 133

Bestilling/gruppebestilling:
billetter@chatnoir.no

Forestillingsfakta

Konsertforestilling

Showstart: 13 apr 2018

Showslutt: 13 apr 2018

Billetter:

Billettprise:

Kategori 1: kr 630,- inkl. avgift
Kategori 2: kr 530,- inkl. avgift
Kategori 3: kr 425,- inkl. avgift
Kategori 4: kr 325,- inkl. avgift

Med: Åge Sten Nilsen m/dansere og band

Spilletid: 2 timer og 10 minutter inkl. pause

Produsent: The Show Must Go On