slider

Skip Karusell.

Hilde Louise Asbjørnsen: Stardust

Hilde Louise Asbjørnsen inviterer til et sprudlende musikalsk show som tar oss tilbake til det forrige århundre og hennes største heltinner. Den selvskrevne forestillingen er basert på boken med samme navn, og forteller om 8 utrolige legender på 80 minutter.

De beste m/Heine Totland og Gisle Børge Styve

Heine Totland og Gisle Børge Styve kommer til Chat Noir med de beste numrene fra de to forestillingene «Musikk e komme for å bli» og «Musikk Folkens!»

BETTANITA: Anita Skorgan og Elisabeth Andreassen

Suksessen fortsetter og i sommer står Elisabeth «Bettan» Andreassen og Anita Skorgan igjen sammen på Chat Noir i Oslo – og de gleder seg til å være en del av Justerfestivalen.

Øystein Sunde på Chat Noir: «Karusellskapssyk»

Grunnet nye smittevernsregler fra Oslo Kommune har Chat Noir stengt fra 9. november. Vi flytter nå Øystein Sundes "Karusellskapssyk" til høsten 2021 og ny premiéredato blir 18. august! Publikum vil bli kontaktet. Vi ses snart!

Bjarte Hjelmeland – Ja!

Bjarte Hjelmeland er tilbake! Denne gangen med et rungende «Ja!».

Truls Svendsen – Fra Æ til Å

Ingen har brukt så lang tid som Truls på å krysse Grønland og han har nesten besteget et av verdens høyeste fjell. Han har intervjuet de største stjernene med middels god journalistikk og laget passe god mat med de største kokkene. Det er ikke den ting denne mannen får til.

  slogan

  Snarveier

  Se mer

  Kommende arrangementer

  Gavekort – Chat Noir

  Kjøp gavekort på kr 250, 500, 1 000, 1 500 eller 2 000 til forestillinger på Chat Noir - HER!

  Showstart
  Man 3 mai

  Leif Juster – en hyllest

  Leif Juster er en av Norges mest folkekjære og sannsynligvis mest populære revyartist gjennom tidende og vi ønsker å hylle han og hans generasjons revyskuespillere i en festforestilling på Chat Noir torsdag 24. juni.

  Showstart
  Tor 24 jun
  Personvern og cookies