Bassem Youssef

Bassem Youssef

Han har fått tilnavnet “Den Arabiske verdens Jon Stewart”. Hjertekirurgen Bassem Youssef var i flere år vert for det svært populære tv-showet AlBernameg – det første politiske satire showet i Midt-Østen med titalls millioner seere hver uke.  Nå kommer han til Oslo for første gang, og blir å finne på scenen på Chat Noir 14. mars.

I 2014 la Youssef ned AlBarnameg etter massivt press mot programmet, og forlot Egypt kort tid etter. Han er nå bosatt i USA. Her har han etablert seg som en politisk rådgiver og korrespondent for The Daily Show, vært vert for den internasjonale Emmy gallaen, skrevet bok og fortalt historien om nedleggelsen av AlBernameg i den kritikerroste dokumentaren The Tickling Giants som ble vist på The Tribeca Film Festival. For åpenbare grunner har han blitt kåret som en av verdens mest innflytelsesrike personer av Time Magazine.

Bassem Youssef har tatt hovedfag i kardiothorax-kirurgi, bestått United States Medical License Exam (USMLE), og er medlem av Royal College of Surgeons (MRCS).

Telefonbestilling: 940 22 945

Bestilling/gruppebestilling:
billetter@chatnoir.no

Forestillingsfakta

Komedie/Standup

Showstart: 14 mar 2023

Showslutt: 14 mar 2023

Billetter:

Billettpris: 365,- Inkl. avgift

Med: Bassem Youssef

Spilletid: 1 time og 30 minutter uten pause

Produsent: A Comic Soul / Partman AS