Bert Kreischer (NB! EKSTRAFORESTILLING KL. 22.00!)

Bert Kreischer (NB! EKSTRAFORESTILLING KL. 22.00!)

Komiker Bert Kreischer har blitt hyllet som en av de beste historiefortellere av sin generasjon og har vist seg til å ha en evne til å bevise «that there’s a way to take his [party-boy] antics into middle-age» (Forbes), etter sin anerkjente Netflix-spesial «Secret Time». I dag annonserer Bert Kreischer sin globale verdensturné med det helt nye stand-up-showet «Body Shots World Tour», og et av stoppene på turneen blir Chat Noir i Oslo 30. april!

Bert Kreischer har blitt beskrevet som et sjeldent og utrolig talent av Interrobang, og han har utviklet seg fra å bli kalt «Number One Partier in the Nation» av magasinet Rolling Stone i 1997, til å bli et av de største navnene innen komedie. I tillegg til sin komediespesial på Netflix, har han sluppet spesialene «The Machine» på Showtime (2016) og «Comfortably Dumb» på Comedy Central (2009), som solgte ut spillesteder verden over. Bert har også sin egen podkast, «Bertcast», sitt eget YouTube-show, «Something’s Burning», og i 2014 slapp han sin egen bok, «Life of the Party: Stories of a Perpetual Man-Child». Bert har på grunn av alt dette lyktes med å finne den flyktige blandingen av å være en cringe-komiker med ekte innsikt, ifølge Interrobang.

«I just got a full panel back & my liver is healthy. I can’t wait for this tour», har Bert Kreischer sagt selv. Den 30. april står Bert Kreischer på scenen på Chat Noir i Oslo, og billetter vil være tilgjengelig fra 12. oktober 10:00 via arrangørens nettside www.acomicsoul.comog www.ticketmaster.no.

Telefonbestilling: 815 33 133

Bestilling/gruppebestilling:
billetter@chatnoir.no

Forestillingsfakta

Humor

Showstart: 30 apr 2019

Showslutt: 30 apr 2019

Billetter:

Billettpris: kr 380,- inkl. avgift

Med: Bert Kreischer

Spilletid: 1 time og 20 minutter uten pause

Produsent: A Comic Soul AS