Det Betales – Backbeat

Det Betales – Backbeat

The Beatles vil alltid stå som verdens største band! Det Betales fra Drammen har gjort hyllest til The Beatles i over 45 år. De har spilt over 50 konserter på The Cavern Club i Liverpool, og de ble utropt av Beatles manger Alan Williams til «The best Beatles tribute band in the world» Ikke fordi de ligner på originalene utseendemessig, men fordi de har humor, musikalitet, energi og ekte kjærlighet til musikken de spiller.

Deres show Backbeat tar for seg den tiden The Beatles bodde og spilte i Hamburg, på steder som Keiserkeller, Indra og Star Club, for 60 år siden. De spilte opp til 8 timer hver kveld, og ble uten tvil verdens beste rock & roll band.

John Lennon uttalte i et intervju i 1971 at «den beste musikken vi spilte ble aldri utgitt» Det har Det Betales gjort noe med, og låten Bad Boy er nå utgitt på plate og video. I showet høres kjente låter som Twist & shout, Roll over Beethoven, Rock & roll music og mange andre udødelige klassikere.

Det blir også servert en kavalkade med de største Beatles slagerne, slik som A Hard days night, Yesterday, Penny Lane, og Hey Jude.

Her blir det høy allsangfaktor!

Telefonbestilling: 940 22 945

Bestilling/gruppebestilling:
billetter@chatnoir.no

Forestillingsfakta

Konsert

Showstart: 5 mai 2023

Showslutt: 5 mai 2023

Billetter:

Billettpris: kr 585,- inkl avgift

Med: Det Betales

Spilletid: 1 time og 30 minutter uten pause

Produsent: Artisthuset AS