ELG 60 år

ELG 60 år

ELG er kjent som selveste stemmen i Dance With A Stranger, og har også som soloartist blitt en folkekjær sanger og låtmaker som i over 40 år har gjort seg bemerket, også utover Norges grenser. I år fyller Øivind” ELG” Elgenes 60 år, noe som definitivt skal markeres i store deler av landet.

På vinteren blir ELG å se på flere TV program, før han legger ut på sommerturné med Dance With a Stranger. Hardtarbeidende ELG slipper i år sitt 7 soloalbum, etterfulgt av jubileumsturné med fullt band. Denne gang har låtene fått Norske tekster, noe som publikum har etterspurt etter at han slapp albumet” STORM” i 2010, og flere av låtene på dette albumet er fremdeles fast følge på konsertene.

I fjor vinter ga ELG ut ”Feelosophy” til gode kritikker fra både lokal og nasjonal presse. Uansett setting, om det er band, duo eller solo, slutter ikke publikum å bli berørt av ELG`s helt egne måte å formidle på, noe han fikk bevist i den populære TV serien” Hver gang vi møtes”. Hans tolkning av deLillos” Hjernen er alene” er fremdeles en «snakkis» også blant andre artister.

Konsertene i høst vil naturlig nok bestå av flere låter fra det nye albumet, men også publikumsfavoritter fra hans tidligere album. På veien i høst har han med seg:

Kyrre Sætran, bass
Trond Helge Johnsen, gitar
Inge Bævre, gitar
Freddy Bolsø, trommer
Bjørn Jenssen, perk/trommer
Elg selv spiller akustisk gitar

Telefonbestilling: 815 33 133

Bestilling/gruppebestilling:
billetter@chatnoir.no

Forestillingsfakta

Konsert

Showstart: 16 okt 2018

Showslutt: 16 okt 2018

Billetter:

Billettpris: kr 425,- inkl. avgift

Med: Øivind ”ELG” Elgenes , vokal og akustisk gitar Kyrre Sætran, bass Trond Helge Johnsen, gitar Inge Bævre, gitar Freddy Bolsø, trommer Bjørn Jenssen, perk/trommer

Spilletid: 1 time og 30 minutter uten pause

Produsent: Rocksport/Chat Noir Konsert