Ingebjørg Bratland: Ei ganske sann historie – Ingebjørg syng ut – ei konsertførestilling

Ingebjørg Bratland: Ei ganske sann historie – Ingebjørg syng ut – ei konsertførestilling

Den 27. januar 2022 debuterer Ingebjørg Bratland med sin første konsertforestilling, og det på ikoniske Chat Noir!

Ei ganske sann historie er en konsertforestilling som tar for seg Ingebjørg Bratland sin reise fra da til nå. Hun tar et oppgjør med imaget sitt og oppfatninger fra folk og fe i en musikalsk og underholdende innpakning.

«Førestillingen skildrar tankar og erfaringar eg har hatt så langt i karrieren og livet mitt. Om konge og fedreland, kappleik og naboland. Alle desse ganske sanne historiene bind eg saman med songar eg har hatt med meg til no. Både eigne og andre sine låter.» – IB

Ingebjørg Bratland er kjent i både nord og sør i vårt langstrakte land for sin vakre sangstemme og enestående formidlingsevne.

Hennes karriere begynte i ung alder i folkemusikkmiljøet, men med tiden har hun beveget seg ut av dette og mot popverdenen – selv om låtene har et umiskjennelig Bratlandsk særpreg.

Med et stort antall låter som «Jul i Svingen», «Fordi eg elskar deg» og «Di Ingebjørg», og en solid bukett duett-partnere som Espen Lind, Odd Nordstoga og nylig OnkelP har hun nærmere 100 millioner strømminger på digitale plattformer. I tillegg har hun solgt til gull- og platinatroféer for de fysiske utgivelsene sine, og har med dette virkelig boret seg inn i den norske folkesjelen.

Nå gleder hun seg til en ny utfordring på en ny scene.

«Chat Noir er ei av Oslo sine eldste og mest folkekjære scener. Du kan kjenne det i det du går inn der, at det ligg mykje i veggane. Både framom og bak scena. Chat Noir er ein slags vintageskatt, som ein blir forelska i. Eg har sjølv sitte i salen fleire gonger og det kjennest så intimt og nært å vera der. Derfor er det stort for meg at eg no skal få stå på Chat Noir med mi første, eigne  konsertforestilling. Eg gler meg veldig til å ynskje «Velkomen» til folk som sit i dei raude fløyelsstolane, ved dei små borda.»

Velkommen til en konsertforestilling med en intens blanding av musikk, (ganske) personlige og (ganske) humoristiske fortellinger på Chat Noir fra den 27. januar 2022!

Telefonbestilling: 815 33 133

Bestilling/gruppebestilling:
billetter@chatnoir.no

Forestillingsfakta

Musikalsk humor

Showstart: 27 jan 2022

Showslutt: 5 feb 2022

Billetter:

Billettpriser:

Billettkategori 1: kr 595,- inkl. avgift
Billettkategori 2: kr 525,- inkl. avgift
Billettkategori 3: kr 380,- inkl. avgift

Med: Ingebjørg Bratland og musikere

Spilletid: 1 time og 15 min uten pause

Produsent: Thalia Teater og All Things Live