Knut Marius Djupvik fra Stjernekamp til Chat Noir

Knut Marius Djupvik fra Stjernekamp til Chat Noir

Knut Marius Djupvik er klar med singel og musikkvideo “He Du Prøvd Å Elske” og er for tiden aktuell som en av deltakerne i NRKs Stjernekamp i høst. I 2013 vant han The Voice på TV2.

I alle år har Knut Marius sunget på engelsk. Nå har han, for første gang, begynt å skrive på norsk og da på sin egen dialekt. Siden starten av 2019 har han fundert, skrevet, stanga hodet i veggen, jublet, grått og skrattet, nå foreligger resultatet.

Kjærlighet er et tema det er skrevet om mange ganger. Da Knut Marius bestemte seg for å skrive låter på norsk, satte han seg ned og tenkte gjennom hvilke temaer som betød mest for han. Både i fortid og nåtid.
Etter å ha gått gjennom følelser og tanker som finnes i katalogen endte han opp med å bestemme seg for at minst én av låtene måtte handle om kjærlighet. Stor kjærlighet kan by på både gleder og sorger og kan bringe deg til himmels og lavere enn du noen gang har vært.

Knut Marius har prøvd å skissere hvordan han kan oppleve både oppturer og nedturer innenfor det de sier er størst av alt, kjærligheten.

Med fantastiske musikere og produsenter er det nå et sound som bygger opp under formidlinga til den sjelfulle romsdalingen, og vi unner alle en lytt på resultatet! Hør og se musikkvideo til «He du prøvd å elske»

Det kommer flere singler i løpet av høsten, 31 oktober slipper han sin 2 singel på Norsk. I januar 2021 legger han ut på turné, og vi booker datoer fortløpende.
På veien i vinter og vår:

Knut Marius Djupvik: Vokal

Trommer: Marius Simonsen
Bass: Jonny Sjo
Gitar: Tommy Kristiansen
Tangenter: Haakon-Marius Pettersen

Telefonbestilling: 815 33 133

Bestilling/gruppebestilling:
billetter@chatnoir.no

Forestillingsfakta

Konsert

Showstart: 3 jun 2021

Showslutt: 3 jun 2021

Billetter:

Billettpris: kr 495,- inkl. avgift

Med: Knut Marius Djupvik: Vokal Marius Simonsen: Trommer Jonny Sjo: Bass Tommy Kristiansen: Gitar Haakon-Marius Pettersen: Tangenter

Spilletid: 1 time og 20 minutter uten pause

Produsent: Rocksport Booking