RØST på Chat Noir

RØST på Chat Noir
Du inviteres til “RØST, på Chat Noir”, en helaften av ny musikk og kunst på et av Oslos eldste og mest tradisjonsrike scener. RØST” arrangeres til støtte for utøvere innen kunst og kultur som har utmerket seg ekstra i en vanskelig periode. Siden kulturbransjens kollaps i 2020 har disse utøverne fortsatt å skape, produsere og debutere nytt arbeid. Vi er stolt over å kunne gi dem en plattform og en scene den 13. august! 
 
Denne dagen vil Chat Noirs foaje og scene huse en original utstilling av billedkunst og foto. På scenen står intet mindre enn 10 fremadstormende band og artister som, i samarbeid med kveldens kunstnere og sceneteknikere, er klare til å servere deg en helt unik konsert! 
 
Kveldens artister byr på sjangre som R’n’B, soul, folk- til og med et hint av rock. Felles for alle er en enorm lidenskap for arbeidet sitt, og en tørst etter å opptre! Se artister som: 
 
Jørgen Dahl Moe
Louam
Svarte Svaner
Marie Noreger
Jesper Hasnaoui 
Mark Lean
 
I teatrets unike sal kan du nyte drikkevarer og snacks før- og under konsert, mens du føler deg trygt og godt ivaretatt. Teatrets klassiske lokaler gir deg en pause fra hverdagen, i smittevernsvennlige omgivelser. 
 
Velkommen!

Telefonbestilling: 815 33 133

Bestilling/gruppebestilling:
billetter@chatnoir.no

Forestillingsfakta

Konsert

Showstart: 13 aug 2021

Showslutt: 13 aug 2021

Billetter:

Billettpris: kr 330,-

Med: RØST

Spilletid: 2 timer

Produsent: RØST