Silya & The Bad Santas: O jul med din glæde og all form for lyst

Silya & The Bad Santas: O jul med din glæde og all form for lyst

Silya & The Bad Santas daler ned i skjul på Chat Noir den 17. og 18. .desember, med en julekavalkade full av glitter, blås, sjel og fjås! For fjerde år på rad byttes anker og seil ut med glitter & snø for å få deg i rett julestemning.

Silya & The Bad Santas første juleshow i 2017 sparket i gang ideen om å lage et julealbum utenom det tradisjonelle. Med suksess på live showene oppstod det stort ønske og etterspørsel fra publikum om å få låtene fra showet spilt inn. Silya tok publikum på ordet og «Happy Holidaze» har blitt et julealbum med nostalgiske perler, noen kjente og noen litt mer ukjente låter med deilige blåsere, og lyden fra en svunnen tid. Slik bare Silya kan.

«Det har vært så gøy å gjøre alle disse låtene live på juleshowet de siste årene og nå er det ekstra gøy å kunne presentere et album som hører til. «Happy Holidaze» er en kavalkade av blås, sjel, fjås, nostalgi med fantastiske musikere og jeg gleder meg enormt til årets show!» sier en glad og fornøyd Silya.

Dagbladet trillet terningkast fem: «årets tøffeste norske juleplate»!

Silya Nymoen er sanger, låtskriver, danser, skuespille, programelder, og turnerer livescener med «Silya & The Sailors». Med bakgrunn som danser fra Kunsthøgskolen i Oslo (KHIO) har hun gjort flere musikaler og teater oppsetninger og ledet store tv sendinger som Melodi Grand Prix.

The Bad Santas består av: Truls Hval (gitar), Endre Hallre Hareide (bass), Kristian Tybakken (trommer) Håkon Marius (piano) Sigurd Evensen (trombone) Marius Hoven (trombone) Marius Haltli (Trompet)

Lyd: Einar Norberg

Lys: Daniel Sørensen

Telefonbestilling: 815 33 133

Bestilling/gruppebestilling:
billetter@chatnoir.no

Forestillingsfakta

Juleshow

Showstart: 17 des 2021

Showslutt: 18 des 2021

Billetter:

Billettpris: kr 530,- inkl. avgift

Med: Silya and The Bad Santas

Spilletid: 2 timer inkl. pause

Produsent: Heartbeat Management