To Rustne Herrer: Sanger vi kanskje husker – 25-årsjubileum

To Rustne Herrer: Sanger vi kanskje husker – 25-årsjubileum

Sanger vi kanskje husker – 25-årsjubileum

Det er alltid inspirerende med artister som fortsetter å utfordre seg selv og sitt musikalske univers.

Ole Paus og Jonas Fjeld ha vist oss to strålende eksempler på dette det siste halve året. Med prosjektet «Winter Stories» mottok Jonas Fjeld og den amerikanske folk-legenden Judy Collins strålende omtaler og toppet sågar en av de prestisjefylte Billboard-listene i selveste Amerika. I tillegg til å selge ut to fulle hus i Operaen, har Ole Paus høstet seksere på terninger i fleng for sitt albumprosjekt «Så nær, så nær» med medlemmer av en av sin generasjons mest definerende norske rockeband, Motorpsycho.

Og ikke nok med det, i år er det også 25 år siden Paus og Fjeld fant sammen for første gang, og det markeres med den splitter nye forestillingen «To Rustne Herrer – Sanger vi kanskje husker» på Chat Noir i Oslo til høsten!

Herrene, som kanskje ikke har blitt mindre rustne med årene, sier det slik:

«I 25 år har vi trasket på livets landevei fra Rustne Herrer mot Gamle Menn. Vi sier det ikke for å plage dere, men vi er ikke fremme ennå, det er langt igjen. Vi har fremdeles mye ugjort, vi spiller fremdeles brukbart gitar (bedre enn mange andre), vi har fremdeles en haug med sanger å skrive, vi elsker fremdeles vår neste som oss selv og vi er fremdeles barn av vår tid. Vi er redd dette kan trekke ut.

To Rustne Herrer begynte som en omgangsform, så ble den en vennekrets og nå er den et hjem. Det siste halvåret har vi på hver vår kant og hver for oss opplevd en suksess som ingen av oss hadde drømt om. Ingen andre heller. Men sånn er det her i livet: Tiden er ingenting, ingen ting tar slutt, alt går videre med dunder og brak og nå skal det bli godt å komme hjem en tur. Hjertelig hilsen Jonas Fjeld og Ole Paus»

Telefonbestilling: 815 33 133

Bestilling/gruppebestilling:
billetter@chatnoir.no

Forestillingsfakta

Musikalsk Show

Showstart: 17 sep 2020

Showslutt: 10 okt 2020

Billetter:

Billettpriser:
Prisnivå 1: kr 650,- inkl. avgift
Prisnivå 2: kr 600,- inkl. avgift
Prisnivå 3: kr 500,- inkl. avgift
Prisnivå 4: kr 270,- inkl. avgift

Med: Ole Paus og Jonas Fjeld m/to musikere

Spilletid: 1 time og 20 minutter uten pause

Produsent: Stageway