Tommy Steine: Gi litt mer f*en..!

Tommy Steine: Gi litt mer f*en..!

«En god resept på et godt liv er å gi litt mer f*en» sa Per Fugelli i 2009. Men han sa ikke noe om hva skal man gi f*en i – og hvordan gir man nå mer f*en, egentlig?

Fem år etter suksessen «Latterlig Livredd», er Tommy Steine tilbake med en helt ny forestilling.  «Gi litt mer f*en …!» er, så langt vi vet, verdens aller første standupbokshow!

I denne forestillingen vil Tommy snakke om psykisk helse og livsmestring med både humor og alvor. Han vil fortelle om sin vei opp fra angstkjelleren og tilbake til en hverdag som han mestrer bedre enn noen gang før, og vi får høre hvilke livsholdninger Tommy lærte av boken Hvordan gi litt mer f*en, og av samarbeidet med forfatter og terapeut Geir Wigtil: går det an å gi litt mer blaffen i alle de tankene som fører til tankekjør, stress, og i verste fall angst og depresjon? Hvorfor bekymrer vi mennesker oss så mye? Og hva oppnår man egentlig ved å gruble på fortiden?

Her blir det garantert en forestilling du ikke har sett før, for Tommy har funnet sin nye misjon i livet: å bidra til at vi andre også kanskje blir bare litt flinkere til å gi mere f*en …!

Showet har premiere på Verdensdagen for psykisk helse, 10 oktober 2019, på Klubben scene i Tønsberg, og skal deretter ut på turné i hele Norge.

Av og med: Tommy Steine

Tekst: Geir Wigtil, Knut Ole Mittet, Karoline Gregersen og Tommy Steine.

Regi: Karoline Gregersen

Musikk arr.: Jon Rørmark

Produsent: Outcast AS og Itsshowtime AS

Boken som danner grunnlaget for forestillingen heter «Hvordan gi litt mer f*en – Mindre tankekjør, mer hverdagsmestring», og ble utgitt på LIV Forlag i 2016. Den er nå ute i tredje opplag.

Telefonbestilling: 815 33 133

Bestilling/gruppebestilling:
billetter@chatnoir.no

Forestillingsfakta

Humor

Showstart: 24 okt 2019

Showslutt: 24 okt 2019

Billetter:

Billettpris: kr 435,- inkl. avgift

Med: Tommy Steine

Spilletid: 1 time og 20 minutter uten pause

Produsent: ITSSHOWTIME og OUTCAST