Vir Das: The Loved Tour

Vir Das: The Loved Tour

Den 26. november tar Vir Das med seg «The Loved Tour» til Chat Noir Teater i Oslo.

Vir Das har etablert seg som en global sensasjon med sin autentiske indiske stemme. Han ble hyllet som “Top 10 Comic to Watch” av Variety Magazine og var den første inderen med egen stand-up spesial på Netflix! Nå er komikeren klar med nytt materiale i «The Loved Tour» og har allerede turnert for fulle hus og gode anmeldelser i USA, Midt-Østen, Australia og India.

«Nå er Vir Das endelig klar for Europa med nytt liveshow. Med sin treffsikre humor leverer Vir Das show med rått, intelligent og aktuelt materiale. Dette blir stort for hans enorme fanskare”, sier Sindre Pernell Nordby fra arrangøren A Comic Soul.

Das første Netflix stand-up-spesial “Abroad Understanding” hadde premiere i 2017 til strålende anmeldelser verden over. I løpet av sine tidligere turneer, inkludert «The History of Comedy» og «Battle of the Sexes», har Das solgt over en halv million billetter verden over. Han har gjort seg bemerket gjennom film, TV og stand-up og er den største engelskspråklige komikeren i India.

Komikeren kunne nylig sees i ABCs «Whiskey Cavalier» sammen med Scott Foley og Lauren Cohen. Han spiller nå også inn en ny serie for Amazon.

Vir Das avsluttet nylig en internasjonal stand-up-turné som inkluderte tjue land i seks kontinenter, utsolgte show i Australia og ved Londons prestisjetunge Soho Theatre. Han har også opptrådd på Edinburgh Fringe Festival, samt Montreal Just For Laughs komediefestival og har gjort flere TV-opptredener på Conan. Nå er det altså klart at Vir Das legger ut på en omfattende verdensturné, og den 26. november tar han turen innom Chat Noir Teater i Oslo. Billetter i salg fredag 30. august via arrangørens nettside www.acomicsoul.com og www.ticketmaster.no.

Presseomtaler:

«All the makings of a mainstream global comic » – Chortle UK

«Pretty much killed it » – Huffington Post

Telefonbestilling: 815 33 133

Bestilling/gruppebestilling:
billetter@chatnoir.no

Forestillingsfakta

Humor

Showstart: 26 nov 2019

Showslutt: 26 nov 2019

Billetter:

Billettpris: kr 390,- inkl. avgift

Med: Vir Das

Spilletid: 1 time og 20 minutter uten pause

Produsent: A Comic Soul AS