Praktisk info

Kjøpe billetter:

Det er mulig å kjøpe billetter gjennom vår hjemmeside. Klikk på ”PROGRAM” og velg ønsket forestilling.
Billetter kan også kjøpes via Ticketmaster på ticketmaster.no eller på tlf. 22 82 81 97.

Billettluken:
Billettluken på Chat Noir er åpen man-fre: 16-18. I tillegg holder vi åpent 1 time før hver forestilling, men da selger vi kun billetter til kveldens forestilling.

Kontakt oss på mail: billetter@chatnoir.no, vi svarer sporadisk i åpningstiden.
Kontakt oss på tlf: 940 22 945. Vi svarer i åpningstiden.

Gruppebestilling (mer enn 10 billetter):
Det er mulig å kjøpe billetter via Ticketmaster på deres tlf. for gruppesalg: 22 82 81 49.
Chat Noir ønsker også å tilby utvidet service til grupper. Her er det bl.a. mulig med forhåndsbestilling av drikke i salen og restaurantbesøk.
Send oss en mail til billetter@chatnoir.no så hjelper vi dere.

Bevegelseshemmede:

Chat Noir er tilrettelagt for bevegelseshemmede, men grunnet husets utforming har vi begrenset kapasitet til antall rullestolbrukere pr. forestilling. Av denne grunn må man henvende seg på mail til billetter@chatnoir.no for å bestille rullestolplass.
NB! Balkong er IKKE tilgjengelig med heis. Publikum som sitter på balkong må gå i trapper for på komme seg til plassen sin.

Ledsagerbevis: Vi har dessverre ikke mulighet til å ha ledsagerordning på Chat Noir, da vi er et privat teater uten offentlig støtte.

Hotellpakke:
Vi samarbeider med Showpakker som tilbyr hotellopphold og forestilling i en pakke på utvalgte forestillinger hos oss. Info om dette: showpakker.no

Gavekort:
Gavekort kjøpes på vår hjemmeside eller i billettluken på Chat Noir. Gavekortet er gyldig i 12 mnd. fra kjøpsdato. Det er kun mulig å benytte gavekortet i billettluken på Chat Noir. (Dette gjelder også de som er kjøpt på internett)
Send oss en mail på billetter@chatnoir.no så hjelper vi deg.

NB! Billetter kan kun kjøpes gjennom Chat Noir eller Ticketmaster. Dersom du får tilbud om billetter gjennom andre kanaler, ta først kontakt med oss for å sjekke om dette er autoriserte kanaler. Chat Noir tar ikke ansvar for billetter solgt via tredjepart, svartebørs, o.l.

Garderobeplikt:
Grunnet sikkerhet og publikums komfort er det garderobeplikt på Chat Noir. Vi har kun bemannet garderobe. Garderobeavgiften er 30,- per person og er ikke inkludert i billettprisen. Vi har betalingsterminaler for de som ikke har kontanter.

Servering:

Foajébar: Befinner seg i 1. etasje ved garderoben. Her kan man kjøpe drikke og snacks og ta med inn i salen.

Parkett: Chat Noir har siden 1937 hatt servering ved bordene inne i salen.
Dette gjelder ved alle bord på Parkett. Dørene til salen åpner 20-30 min før forestilling og servitører vil da gå rundt på parkett og ta bestilling ved bordene frem til forestillingen begynner. Varene man har bestilt kommer når forestillingen er i gang.
Det er også mulig å bestille varer underveis i forestillingen og helt frem til 20 min. før forestillingsslutt.

Balkongbar: Oppe i 3. Etasje. Her kan man kjøpe drikke og snacks og ta med inn i salen. Det er bord tilknyttet rad 1 og 2 på balkong. Rad 3-6 og sidebalkongene har ikke tilhørende bord. Det er ikke bordservering på balkong, men balkongbaren er åpen til 20 min før forestillingsslutt.